Sunday, May 27, 2012

Muuttolintuja syksyllä: Girl crush: Zooey Deschanel

The Story
Recently
Muuttolintuja syksyllä: Girl crush: Zooey Deschanel
May 28th 2012, 04:42

Rakastuin Zooey Deschaneliin jo kymmenen vuotta sitten kun bongasin hänet näyttelemässä pientä sivuroolia kaikkien aikojen lempielokuvassani Almost Famous (Melkein Julkkis). Zooey oli niin ihanan siisti, hurjan kaunis, ja sinisilmäinen. Voi, niin sinisilmäinen että niillä räpsyttimillä olisi varmaan saman tein voinut leikata lasia. Myöhemmin seurasin Zooeyn matkaa muissa sivurooleissa, kuten hieman oudon kämppiksen kengissä elokuvassa Failure To Launch (Muuttohaluton poikamies). Rooli johon muuten tällä hetkellä samaistun ihan hirveästi. Yes Manissa Zooey jälleen ihastutti ja kummastutti sekä jälleen vähän omituisella roolillaan, että vielä siitä astetta mielenkiintoisemmalla "bändillään." Myös oikeassa elämässä Zooey liidaa omaa She & Him -bändiään, ja siksi musiikki on satunnaisesti myös hänen rooleissaan jollakin tapaa läsnä.

Vaikka ihastukseni oli jo näiden pikkuroolien aikana kovin syvä, potin räjäytti viimeistään iki-ihana (500) Days Of Summer, joka on tähän päivään mennessä ehtinyt jo nousta uskaltaisinkohan sanoa, että jopa kulttimaineiseksi elokuvaksi. Se elokuva kiilasi välittömästi Zooeyn rinnalle ykkössuosikkieni joukkoon ja kellistelee siellä edelleen. Siinä elokuvassa parasta on jotenkin se raaka aitous ja helppo samaistuttavuus. (500) Days Of Summerissa ei eletä siinä samassa överissä ja ehkä hieman vaivaannuttavassa mielikuvitusmaailmassa, johon useimmat amerikkalaiset elokuvat nykyään usein putoavat.



Mutta takaisin siihen Zooey Deschaneliin; Zooeyn jäänsiniset silmät juontavat juurensa Ranskaan ja Irlantiin. Ei huonompi sekoitus ja kuvastaakin mielestäni Zooeyn habitusta enemmän kuin hyvin! Katy Perryn maanläheisemmän "siskon" olemuksessa on nimittäin minusta jotakin hurjan herkkää ja poeettista, mutta samalla jotenkin jotain uskomattoman hulvatonta ja säväyttävää. Rooleissaan hänet nähdään jatkuvasti myös edellämainittua hipovissa rooleissa, ihastuttavana tyttönä joka kuitenkin yksinkertaisesti vain on aika omituinen. Hyvänä esimerkkinä tästä tällä hetkellä Suomessakin pyörivä New Girl (Kolme miestä ja tyttö).

Myös tyylillisesti Zooeyssa on jotakin hurjan suloista ja samalla klassista. Zooey ei turhaa mässäile naisellisuudellaan, mutta osaa kuitenkin olla harvinaisen seksikäs mekossa kuin mekossa. Perez Hiltonin blogissa on muuten ihana galleria Zooeyn muodonmuutoksesta! Galleriaan pääset tästä!

Onko täällä muita Zooey Deschaneliin ihastuneita? Jos ei, niin kuka on teidän ihastuksenne?

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions