Wednesday, February 5, 2014

Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča | Stajl.sk – móda ...


Možno to znie ako milostný dopis, no herečka Zooey Deschanel z lásky rovno navrhla celú kolekciu šiat pre Tommyho Hilfigera, s názvom To Tommy, from Zooey . Stretli sa v Santa Monice v dome ich spoločného priateľa a bola to láska na prvý pohľad.


Zooey 610x304 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča


Nie, nezamilovali sa do seba, no zistili, že obaja rovnako milujú módu. Hilfiger ju zahliadol vo vintage kombinéze a musel jej zložiť kompliment. Potom Zooey spustila o tom, ako miluje vintage šaty, až sa konverzácia zvrhla na potenciálnu kolaboráciu medzi nimi dvoma. O rok na to, vďaka úzkej spolupráci, tento pár “splodil” 16 šiat, ktoré reflektujú vtipnú a roztomilú povahu Deschanel.


tommy zooey01 610x914 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča


“Sú to krátke šaty inšpirované 60. rokmi,” opisuje Hilfiger. “Je tam veľa červenej, bielej a modrej, ale v Zooeynom štýle so zaujímavými detailami a koketnými látkami.”


tommy zooey02 610x914 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča


Zooey hovorí, že je módnou fanatičkou a vždy hľadá nové spôsoby, ako začleniť ženské vintage kúsky do svojho šatníka. “Tommy a ja zdieľame mnoho rovnakých inšpirácií – old-school hudbu, klasické filmy a staré hollywoodskej ikony,” vraví Deschanel.


tommy zooey03 610x914 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča


Hilfiger sa údajne vždy snaží zistiť, či niekto je, alebo nie je “Tommy girl”. A Zooey je vraj stelesnením toho všetkého – typicky americká, mladá, zábavná a pritom je sofistikovaná a svetská, čo z nej robí roztomilú.


tommy zooey04 610x914 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča


Kolekcia bude mať premiéru 14. apríla v sieti obchodov Macy’s. Od 21. apríla bude dostupná na tommy.com a v hlavných a špecializovaných predajniach Tommy Hilfiger v Severnej Amerike, Európe a Japonsku. Vybrané predajne budú mať aj šperky a kabelky navrhnuté Deschanel.


tommy zooey05 610x914 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča tommy zooey06 610x914 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča tommy zooey07 610x914 Pre Tommyho, od Zooey: Hilfiger má nové dievča




Source:


http://ift.tt/1iriNMt






The Late News from http://ift.tt/1j2mf3h