Tuesday, September 9, 2014

Ellopták Nagy Ervin biciklijét - Hírmutató


A színész rollerrel vagy felesége biciklijével közlekedik mostanában, mivel a saját biciklijét nemrég ellopták.


2014. szeptember 9. 10:09


A cikk folytatása...












Friss hírek

Rétvári szerint megelőzhető lett volna a gólyatábori erőszak Rétvári Bence, parlamenti államtitkár elmondta: lehetséges, hogy a felsőoktatási törvényben szabályozzák majd a gólyatáborok szervezését.

Anyám nyakán - Vasárnap 21:40 Ajánló - Szereplők: Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Kathy Bates, Zooey Deschanel, Bradley Cooper, Justin Bartha, Terry Bradshaw

Unokatestvére égette le Győzikét. De nagyon! Elképesztő dologra hivatkozott Gáspár Győző unokaöccse, miért is nem akarja rendezni szállodai számláját.

Ellopták Nagy Ervin biciklijét A színész rollerrel vagy felesége biciklijével közlekedik mostanában, mivel a saját biciklijét nemrég ellopták.

Isteni házimájkrém-recept - Nincs benne adalékanyag, és gyorsan kész van Felejtsd el a bolti májkrémeket, és készíts finomat házilag!

Gazdára várnak a rendőrkutyá Gazdát keresnek kiképzett, de már nyugdíjba vonult rendőrkutyák.


Top hírek:

L.L. Junior távozott már kötekedők miatt szórakozóhelyről Az Édes Élet szereplőjével megtörtént már, hogy inkább távozott egy szórakozóhelyről, mint hogy konfliktusba kerüljön.

A magyar nők 22 százaléka nem randevúzna kopasz férfival! Nem véletlen, hogy a hajhullással küzdők több mint 10 százaléka fél évet is feláldozna életéből a dús hajkoronáért

Demcsák Zsuzsa fogadásokat köt Joshi Bharatra? Zsuzsa szerint Joshi Bharat mindig olyan őszintén is nyíltan elbeszélget vendégeivel, hogy előbb-utóbb fogadni lehet arra, hogy elsírják magukat.

Édes Élet - 240. adás - Galéria Berki Krisztián Szegeden verseng a csajokkal, Hajdú Péter viszont a Frizbibe várja, Fésűs Nelly Pintér Tiborhoz látogat, Cinthya és Viktor ismét összebalhézik, Kelemen Anna és Tracy a Balatonhoz kirándulnak, L.L. Junior pedig Csillának is megmutatja új lakásukat.

Zsaruk: Halálos buli - 3. Sótonyi még egyszer átnézi a belső kamerák felvételeit.

Kutyából csináltak hatalmas pókot, halálra ijesztették a járókelőket A lengyel Sylwester Wardega nem szórakozik. Fogott egy kutyát és hatalmas műpókot rakott a hátára.




Source:


http://ift.tt/1s97tvf






The Late News from http://ift.tt/1j2mf3h