Monday, March 19, 2012

FOX otkrio kad završavaju House, Fringe, New Girl i ostale serije ...

The Story
Recently
FOX otkrio kad završavaju House, Fringe, New Girl i ostale serije ...
Mar 20th 2012, 00:14

Nakon CW-ja i ABC-ja, još je jedna američka nacionalna mreža (iz tzv. velike petorke) objavila datume finala sezona svojih serija.

Dr. Gregory House svoju će posljednju liječničku misteriju razriješiti u ponedjeljak, 21. svibnja. House će završiti dvosatnim eventom, počevši s jednosatnom retrospektivom iza koje slijedi originalna epizoda i konačno finale. Datum završetka dugo prikazivane drame otkriven je prije nekoliko sati, kao dio cjelokupnog FOX-ovog rasporeda finala.

Krenimo redom. Prva serija s kojom ćemo se oprostiti u ovoj sezoni bit će Raising Hope, a posljednja epizoda druge sezone na rasporedu je 17. travnja.

Drugog utorka u svibnju (točnije 8. svibnja) posljednju epizode sezone emitirat će novi sitcom New Girl sa simpatičnom Zooey Deschanel u glavnoj ulozi. Ako ste upravo u potrazi za jednom takvom serijom, škicnite ovu – izišlo je sedamnaest epizoda i još uvijek ih stignete catchupati.

U petak, 11. svibnja očekuje nas finale dviju serija. Spin-off Bonesa, The Finder – koji je trenutačno na pauzi do 6. travnja, finale sezone doživjet će prije finala Fringea, jedne od nama najdražih serija, za koju još očekujemo vijest o obnovi za petu i posljednju sezonu.

Animirani sitcom American Dad svoju sedmu sezonu završava 13. svibnja. Idućeg dana pozdravit ćemo se s Bones koji su također na pauzi, i to do 2. travnja, a vraćaju se u novom terminu – ponedjeljkom. FOX je schedulirao 13 epizoda, a kad će se točno emitirati preostale četiri, tek ćemo saznati.

FOX-ov Animation Domination, nedjeljni blok animiranih serija, 20. svibnja donosi finala The Cleveland Showa, The Simpsonsa, Bob's Burgersa i Family Guya.

Predfinalna emisija American Idola 22. svibnja bit će uvod u finale sezone Gleeja. Novi Američki idol bit će objavljen na samom kraju dvosatnog finala, koje je na rasporedu 23. svibnja.

Napomena: Datumi finala prve sezone serije Touch, kao i datumi finala sezona (ili serije) Breaking In i I Hate My Teenage Daughter bit će objavljeni naknadno.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions