Saturday, March 17, 2012

Ryan Gosling και Zooey Deschanel εναντίον McDonald's | Τα Νέα Σου

The Story
Recently
Ryan Gosling και Zooey Deschanel εναντίον McDonald's | Τα Νέα Σου
Mar 17th 2012, 12:41

Πριν από ένα μήνα τα McDonald's σταμάτησαν τη συνεργασία τους με τον προμηθευτή τους αυγών Sparboe Farms, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε ότι κακομεταχειρίζονταν τα ζώα. Παρά αυτήν την εξέλιξη ωστόσο, οι Ryan Gosling και Zooey Deschanel δεν πείστηκαν για τις καλές προθέσεις της δημοφιλούς εταιρείας γρήγορου φαγητού. Αποφάσισαν λοιπόν να στείλουν ένα γράμμα μέσω της οργάνωσης Mercy for Animals για να ζητήσουν από τα McDonald's να δεσμευτούν ότι θα συνεργάζονται μόνο με προμηθευτές που δε βάζουν τα ζώα μέσα σε κλουβιά αλλά τα έχουν ελεύθερα.

"Ως ο μεγαλύτερος αγοραστής αυγών σε ολόκληρη τη χώρα, τα McDonald's έχουν τη δύναμη και την ηθική υπευθυνότητα να βεβαιωθούν ότι τα αυγά στα Egg McMuffin δεν προέρχονται από διεφθαρμένους προμηθευτές αυγών", τονίζουν στο γράμμα. Οι Gosling και Deschanel βρήκαν την υποστήριξη οκτώ ακόμα διασημοτήτων. Το γράμμα συνυπογράφουν λοιπόν η αδερφή της Zooey Deschanel, Emily, καθώς και οι Wendie Malick, Alicia Silverstone, Maria Menounos, Kristin Bauer, Steve-O, Bryan Adams και Ed Begley, Jr. Ως υστερόγραφο παραφράζουν το γνωστό σύνθημα "I'm lovin' it" σε "I'm hatin' it".

Ένας εκπρόσωπος τύπου των McDonald's δήλωσε ότι συμμετέχουν σε ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα τριετίας που συνδυάζει την προμήθεια αυγών από ελεύθερες φάρμες και από εκτροφεία με κλουβιά, και ότι πρώτη τους προτεραιότητα είναι η ποιότητα και ασφάλεια του φαγητού που προσφέρεται στον πελάτη και η εγύηση του υγιεινού περιβάλλοντος.

Ryan Gosling και Zooey Deschanel εναντίον McDonald's

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Διαβάστε ακόμα

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions